زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم روسیه: قطعنامه شورای حکام علیه ایران مخرب و بی‌ارزش است آمادگی اتحادیه اروپا برای تشدید فشارهای تجاری علیه چین

تلاش اندونزی برای جلوگیری از تنش در نشست G۲۰

منابع خبری خبر دادند که رئیس جمهور اندونزی در تلاش است تا حجم اظهارات ضد روسی در جریان نشست سران گروه 20 کاهش یافته و این نشست با موفقیت برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور اندونزی در تلاش است تا حجم اظهارات ضد روسی در جریان نشست سران گروه 20 کاهش یافته و این نشست با موفقیت برگزار شود.

 

نشریه آمریکایی پولتیکو نیز گزارش داد که اندونزی در حال فشار بر روی ژاپن و کشورهای غربی بوده تا اظهارات ضد روسی در جریان نشست سران گروه 20 در کمترین میزان خود باشد.

 

پنجشنبه گذشته بود که سخنگوی کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در اجلاس هفته جاری گروه ۲۰ در جزیره بالی اندونزی شرکت نخواهد کرد. به گفته وی، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نماینده مسکو در این نشست خواهد بود.

 

اجلاس گروه بیست قرار است سه شنبه و چهارشنبه (۲۴ و ۲۵ آبان) در جزیره بالی برگزار شود. رجیب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه هم در آن حضور خواهد داشت.

 

پیش از این رئیس‌جمهور اندونزی گفته بود از پوتین و زلنسکی دعوت کرده هر دو در نشست گروه ۲۰ به میزبانی کشورش حضور پیدا کنند. «ولودمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفته بود در صورتی که پوتین در این نشست حضور پیدا کند، به اندونزی سفر نخواهد کرد.

 

پیش‌تر هم سخنگوی کاخ کرملین خبر داد که پوتین برنامه‌ای برای حضور در نشست «آسه‌آن» در ماه نوامبر ندارد. وی که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد گفت: «این سفر برنامه‌ریزی نشده است»./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار